Specialist in livestreams, webinars en virtual events

Ben jij op zoek naar een partner om van jouw livestream, webinar of virtual event een beleving te maken? VDHVISUAL biedt de technische en creatieve ondersteuning voor een succesvolle livestream.

Wil jij jouw publiek bereiken op een enthousiaste manier, maar is het niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen? Wil jij jouw klanten en/of personeel informeren op een interactieve en enthousiaste manier? Het livestreamen van je evenement versterkt je boodschap terwijl je het publiek op grote afstand in staat stelt om met je merk te communiceren (en die kick van onmiddellijke bevrediging te krijgen die hen een positieve associatie met uw bedrijf geeft).

Ben je op zoek naar een partij die professionele audio en video kan verzorgen voor jouw live stream? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom livestreamen?

Doordat beurzen, concerten en andere bijeenkomsten zijn afgelast ontstaan er nieuwe mogelijkheden om jezelf aan jouw doelgroep te laten zien. Door video live streamen. Maar dan moet je dat wel goed aanpakken. Door een live stream van hoge kwaliteit aan te bieden. En dat doe je met professionele camera’s, audio apparatuur… én een professionele videopartij. En als je slim bent, zet je ook videomarketingtools zoals interactiviteit in, wat jouw livestream nóg effectiever maakt.

Wie zijn wij

Geboren uit een samenwerking tussen 2 eventprofessionals en in korte tijd uitgegroeid tot de ideale visuele partner met een specialiteit in livestreaming.

Met een netwerk aan regisseurs, technici, content creators, sound designers en drone operators beschikken we over alle vakgebieden om een zorgeloze productie neer te zetten.

Diensten

We stoppen niet bij live-streams..

Het creëren van bedrijfsvideos, interviews, geluidstechniek, podcast opnames. You name it!

Bekijk de mogelijkheden

Onze klanten

logo-rtlnederland
thedirtydaddies_logo_vierkant

Voordelen van livestreamen

Veelgestelde vragen

wat klanten zeggen over VDH Visual

""Bedankt voor de super Service!
Het was hartstikke leuk om met jullie samen te werken!
RAV Brabant
"Wat een vakwerk mannen, mijn complimenten!"

John Williams
"Thanks voor de top samenwerking met jullie! Ik heb veel complimenten gehad over de stream."
Rob Lunenburg

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Laat een bericht voor ons achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op met je.